Hjem Nyheter Fakta Demo Bestill Oppdater Registrer Diskuter Support

Helsevakten-nytt

Helsevakten på Internett

Helsevakten på Internett er lansert. Det passer for deg som vil følge kostholdet når du er på reise, på jobb eller andre steder. Da har du alltid oppdatert matvare-database og program. 

Klikk her for å teste Internett-versjonen.

 

Nye programmer

Alle Helsevaktens programmer har nå kommet i ny utgave (februar 2005). 

Den viktigste endringen for brukerne er at matvaredatabasen er økt, og at de nye felles nordiske næringsanbefalingene fra høsten 2004 er lagt inn.

Programmenes driftssikkerhet er økt, men i hovedsak har Helsevakten beholdt sitt enkle brukergrensesnitt, samtidig som det ernæringsvitenskapelige grunnlaget sikrer korrekte og individuelt tilpassede måltidsforslag og energiberegninger. Helsevakten er fremdeles markedslederen på databaserte kostholdsrådgivere. 

Helsevakten gir deg: Brukervennlighet, norske matvarer og matkultur, og et fornuftig og fleksibelt redskap til å endre ditt kosthold til det bedre.

Uansett hva du bruker Helsevakten til: Etter kort tids bruk vil du sitte igjen med store kunnskaper om mat, næringsinnhold, og dine egne matvaner!

Mange bruker Helsevakten i forbindelse med kostholds-relaterte sykdommer, eller for å regulere vekt. Når det gjelder slanking, kan det ikke sies for ofte: Slankekurer gir i praksis mange mennesker en forstyrret metabolisme. Når kroppen går på sultekur, reagerer den ofte med å sette seg på sparebluss. Resultatet er ofte en konstant sult kombinert med en moderat vektnedgang.

Det er ikke det at slankekurene ikke virker. Alle som følger en kur slavisk, oppnår resultater! Problemet oppstår når kurene er over, enten fordi man sprekker eller av andre grunner. Etter årevis med jojo-slanking har de fleste mistet motet. For mange er det bedre å justere matvanene sine i gunstig retning. Da kan Helsevakten være til stor hjelp. Den passer på matinntaket ditt, og sier fra når du får for mye eller lite av viktige næringsstoffer.

 

Pluss

Næringsinnhold Grete Grethe Roede Rohde Roede Dr atkins
Vi har den store glede å fortelle at en ny, spennende programversjon, Helsevakten Pluss, er ankommet vårt lager! Vi kan anbefale Pluss-versjonen på det varmeste! 

Helsevakten Pluss inneholder alt fra Helsevakten Standard, men er mer avansert på mange punkter og inneholder mange nye funksjoner:

* HV Pluss viser verdier for et stort antall av de viktigste næringsstoffene for hver matvare: Fett (totalt), umettet og mettet fett, karbohydrater, protein, alkohol, vann, fiber, kolesterol, vitaminer (A, B1, B2, B3, B6, B12, folsyre, C, D og E) og mineraler (kalsium, jern, natrium, kalium, fosfor, magnesium, sink og selen). Du kan selv velge hvilke næringsstoffer som vises i Helsevaktens diagram.

* I HV Pluss (og i den medfølgende brukerhåndboken) finner du informasjon om alle næringsstoffene og i hvilken mat det finnes, hva det er bra for, hva som skjer hvis du spiser for lite eller for mye av.

* HV Pluss har spennende statistikk: Du kan følge med på en kurve hvordan din kroppsvekt endrer seg med tiden, hvordan dine matvaner forandres, hvordan ditt kaloriinntak, mosjon og kroppsvekt henger sammen, m.m.

* Du kan føre dagbok.

* Du får  personlig tilpassede måltidsforslag.

* Du kan kopiere et helt matforslag eller deler av det til MAT, og til andre brukere.

Helsevakten Pluss koster kr 940 (registrerte brukere kan oppdatere programmet for halve prisen). Du kan bestille Helsevakten fra hjemmesiden, eller sende en e-post til info@helsevakten.com  


Bildeksempel fra Helsevakten Pluss: Beate har spist frokost og kan se hva den inneholder av kalorier og næringsstoffer.

Klikk på bildet for å få se en forstørret versjon.

Slik kan du oppgradere deg til HV Pluss Les her
Dr atkinsLes mer om HV Pluss